16 Kasım 2017 Perşembe

Bitcoin fiyatı gelecekte ne olacak?

Bitcoin fiyatı ne kadar artacak bugünden almalı mı?Bitcoin geleceğin yatırım aracı mı olacak?İşte bütün mesele bu?

Dünyanın en popüler sanal para birimi Bitcoin, ilk olarak dört yıl önce 1.000 dolarlık bir değerlenme yaşadı ancak daha sonra, önemli döviz kayıpları da dahil olmak üzere bir takım faktörlerin sonucunda fiyatı düştü.

Bitcoin'deki ilk yatırımcılar, bu para birimine devam etselerdi çok fayda sağlayacaklardı. 22 Mayıs 2010'da 100 dolarlık Bitcoin satın alanların şimdi 72,9 milyon dolar civarında paraları olacaktı.

Dünyanın herhangi bir yerindeki kullanıcılara aracılar, hükümetler, düzenleyiciler veya merkez bankalarının müdahalesi olmaksızın doğrudan işlem yapmalarını sağlayan dijital ödeme sistemi Bitcoin'in popülaritesinin artmasını sağladı.

Şu an 7.00 dolar civarındaki Bitcoin değerinin birkaç yıl içinde 100 bin dolar olacağı tahminin de bulunan uzmanlarda var.Eğer imkanınız varsa bir miktar Bitcoin sahibi olmakta fayda var gibi görünüyor.Zaman bu tahminlerin ne derece doğru olacağını gösterecek.Eğer o gün gelirse ya yeşil yeşil dolarlarınızı sayacaksınız.Ya da bugün olduğu gibi ben biliyordum.Ama keşke alsaydım "kayınçom alma dediydi ona uydum" gibisinden hayıflanmalar ile iç geçireceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder